Challenge 'Moeiteloos klanten aantrekken met de juiste uitstraling!'

Ik kan mij de dag nog goed herinneren dat ik gefrustreerd voor mijn bomvolle kledingkast stond. Wat ik me realiseerde was dat ik naast véél kleding, ook álle kledingstijlen in de kast had hangen. En ik dacht bij mezelf, wie ben ik nu eigenlijk? Wat wil ik uitstralen? Ik zag de kledingstijl van een kameleon. En dat was ook precies wat ik toen was. Ik wilde het iedereen naar de zin maken, ik was een geweldige pleaser. Altijd stond ik voor iedereen klaar om te helpen. Ik was het spuugzat, ik wilde geen kameleon meer zijn!

Ik heb heel bewust de stap gemaakt om te kiezen wat mij gelukkig maakt en besloot die dag dat ik gewoon mezelf mag zijn. Ik heb een opleiding voor kledingcoach/personal shopper gevolgd. Ik merkte dat niet het kopen van meer kleding, maar juist het ontdekken van mijn kledingstijl mij gelukkig maakt. Kleding is veel meer dan een omhulsel en bescherming van je lichaam. Kleding werkt transformerend. Het verandert hoe je je voelt, hoe je naar jezelf kijkt, hoe je je gedraagt en hoe jezelf presenteert. Inmiddels straalt mijn kledingstijl uit wie ik werkelijk ben. En mag ik andere vrouwelijke ondernemers helpen om te gaan stralen. 

Gewoon Gerdien Stijlcoach

Herken je dit?

  • Je hebt kleding in je kast hangen die je mooi vindt maar nooit draagt?
  • Je trekt gewoon aan wat je leuk vindt en je hebt geen flauw idee wat je uitstraalt of uit wilt stralen?
  • Je wilt weten wat de kracht is van kleur en hoe je hier gebruik van kunt maken?
  • Je wilt weten welke kleding ervoor zorgt dat jij staalt?
  • Je zou veel professioneler willen overkomen dan je nu doet, maar je wilt geen hele nieuwe gaderobe kopen?

Ik ben Gerdien Hengeveld Stijlcoach. In mijn GRATIS online challenge ‘Moeiteloos klanten aantrekken met de juiste uitstraling’ deel ik verschillende praktische tips die je direct kunt toepassen om te beginnen met stralen. Daardoor krijg je meer zelfvertrouwen, straal je daadkracht uit en kom je zelfverzekerder over bij potentiële klanten. Als jij je authentieke zelf laat zien zul je moeiteloos je ideale klant aantrekken.

In deze challenge ondek je:

  • Met welke kleding je krachtig over komt bij je klanten;
  • Hoe kleding je kan helpen om serieus genomen te worden;
  • Wat de kracht is van kleur en hoe je deze voor jou kan laten werken;
  • Hoe je meer treffende combinaties kunt maken met je bestaande kleding;
  • Welke kledingstijl bij jou past, waardoor jij zelfverzekerder voelt;

Doe je mee met alle andere vrouwelijke ondernemers die al JA hebben gezegd?
De challenge organiseer ik van 23 t/m 26 november en het is helemaal GRATIS.

Ik geef Gewoon Gerdien toestemming om mijn e-mail adres te gebruiken voor het toesturen van de challenge informatie, werkboek en haar stylingtips. Je kunt je makkelijk uitschrijven. Voor informatie zie privacy voorwaarden.