Masterclass 'Moeiteloos klanten aantrekken met de juiste uitstraling!'

Ik kan mij de dag nog goed herinneren dat ik gefrustreerd stond voor mijn bomvolle kledingkast stond.
Wat ik me realiseerde was dat ik naast véél kleding, ook álle kledingstijlen in de kast had hangen. En ik dacht bij mezelf, wie ben ik nu eigenlijk? Wat wil ik uitstralen? Ik zag namelijk in mijn kledingkast de kledingstijl van een kameleon, écht, maar dan ook écht, alle kledingstijlen hingen in mijn kast. Als ik wilde kon ik mij verkleden naar elke gelegenheid die ik wilde. Ook in mijn karakter zag ik de kameleon terug komen. Ik wilde het iedereen naar de zin maken, voelde me overal verantwoordelijk voor, was een geweldige pleaser en stond altijd klaar om iedereen te helpen. Op een dag was ik het spuugzat om die kameleon continu uit te hangen. En ben door middel van coaching op persoonlijke ontwikkeling opzoek gegaan naar wie ik écht was en wie ik mocht zijn. Ik heb daarin heel bewust de stap gemaakt om te kiezen wat mij gelukkig maakte.

Op een dag scrolde ik op facebook en daar kwam ik de opleiding personal shopper/kledingcoach voorbij. Dát! Wás! Hét! Dit vond ik altijd al leuk. Ik kon namelijk uren lang metamorfose programma’s kijken en was altijd al gek op kleding en mezelf verkleden. Door deze opleiding te volgen merkte ik dat niet het kopen van méér kleding, maar juist het ontdekken van mijn kledingstijl mij gelukkig maakt. Daarnaast ontdekte ik dat kleding veel meer is dan een omhulsel en bescherming van je lichaam. Kleding werkt transformerend! Het verandert namelijk hoe je je voelt, hoe je naar jezelf kijkt, hoe je je gedraagt en hoe jezelf presenteert. Inmiddels straalt mijn kledingkast én mijn kledingstijl uit wie ik werkelijk ben en vind ik het super tof om andere vrouwelijke ondernemers daar ook mee te helpen. 

Gewoon Gerdien Stijlcoach

Herken je dit?

  • Je hebt kleding in je kast hangen die je mooi vindt maar nooit draagt?
  • Je trekt gewoon aan wat je leuk vindt en je hebt geen flauw idee wat je uitstraalt of uit wilt stralen?
  • Je wilt weten wat de kracht is van kleur en hoe je hier gebruik van kunt maken?
  • Je wilt weten welke kleding ervoor zorgt dat jij straalt?
  • Je zou veel professioneler willen overkomen dan je nu doet, maar je wilt geen hele nieuwe gaderobe kopen?

Ik ben Gerdien Hengeveld Stijlcoach. In mijn GRATIS online masterclass ‘Moeiteloos klanten aantrekken met de juiste uitstraling’ deel ik verschillende praktische tips die je direct kunt toepassen om te beginnen met stralen. Daardoor krijg je meer zelfvertrouwen, straal je daadkracht uit en kom je zelfverzekerder over bij potentiële klanten. Als jij je authentieke zelf laat zien zul je moeiteloos je ideale klant aantrekken.

In deze masterclass ontdek je:

  • Met welke kleding je krachtig over komt bij je klanten;
  • Hoe kleding je kan helpen om serieus genomen te worden;
  • Wat de kracht is van kleur en hoe je deze voor jou kan laten werken;
  • Hoe je meer treffende combinaties kunt maken met je bestaande kleding;
  • Welke kledingstijl bij jou past, waardoor jij zelfverzekerder voelt;

Doe je mee met alle andere vrouwen die al JA hebben gezegd?
De masterclass organiseer ik op donderdag 30 september om 20.00 uur en is helemaal GRATIS!

Ik geef Gewoon Gerdien toestemming om mijn e-mail adres te gebruiken voor het toesturen van de challenge informatie, werkboek en haar stylingtips. Je kunt je makkelijk uitschrijven. Voor informatie zie privacy voorwaarden.