1 OP 1 VIP TRAJECT

Je worstelt met je kleding.
Je stijl. Je kleuren.

Jouw kledingkast hangt vol met dingen waar je niet blij van wordt en je weet je geen raad.
Vraag je je af wat echt bij jou past, hoe je het beste voor de dag kunt komen en of shoppen echt wel leuk kan zijn? 

Maar ben je bang dat dit je nooit zal lukken?

DAN HERKEN JE DIT VAST WEL...

 • Jouw kledingkast vertegenwoordigt totaal niet wie jij bent.
 • Je hebt geen idee wat jij het beste kunt aantrekken en welke kleuren het beste bij jou passen.
 • Daarom kies je maar wat of laat anderen dat doen, maar je voelt je er niet echt happy in.
 • In winkels loop je maar te twijfelen en na uren vol stress kom je doodmoe thuis met iets waar je eigenlijk niet eens zo blij mee bent of zelfs met helemaal niets.
 • Je krijgt hoofdpijn als je alleen al denkt aan het leuke feestje dat eraan zit te komen, wat moet je áán?
 • Shoppen doe je alleen maar voor het hoogst nodige of online, maar het liefst blijf je ver weg van winkels want je raakt er iedere keer hartstikke gefrustreerd door.
Gewoon Gerdien Stijlcoach

Weet je, ik begrijp het.
het kán ook heel lastig zijn om te weten wat jou goed staat en hoe en waar je de voor jou juiste kleding kunt kopen. Voor een ander is het altijd stukken makkelijker toch?

MAAR STEL DAT:

 • Je kunt leren zien wat jou echt goed staat en jouw sterke punten nog mooier laat uitkomen.
 • Jouw kledingkast een bron vol kledinggeluk is waar je alleen nog maar blij van wordt.
 • Je begrijpt hoe je een basisgarderobe opbouwt en aanvult met mooie items die perfect passen.
 • Je voor eens en altijd leert je kledingkast goed in te delen zodat je daar steeds opnieuw plezier van zult hebben.
 • Shoppen weer leuk wordt en het je geen moeite meer kost om de juiste aankoop te doen.
 • Stijl en kleur voor jou geen geheimen meer hebben en jouw kleding perfect vertegenwoordigt wie jij bent en wilt zijn.

"Het winkelen is zo veel leuker geworden, zodra ik nu dingen zie waarvan ik denk dat het niks voor mij zou zijn of de kleur zou niet bij me passen dan ga ik het alsnog gewoon even passen om te kijken of het niet wat is. Ik krijg veel meer complimentjes over hoe ik eruit zie nadat ik met Gerdien gewinkeld heb en voel me ook veel fijner in de kleren die ik nu heb dan de kleren die ik eerder altijd droeg."

- Linda te peele- Woonbegeleider-

Hoe fijn is het om je niet druk te hoeven maken over wat je aan moet of waar je dat nieuwe kledingstuk moet vinden. Dat kleding jou geen stress meer oplevert, maar iets leuks voor je is geworden.

Misschien ben je dan wel toe aan een

1 OP 1 VIP-TRAJECT


Een 12 weken durend traject waarin we niet alleen kijken naar welke stijl en kleuren het beste bij jou passen, maar ook duiken in je kledingkast op zoek naar jouw pareltjes die een beetje aan het wegkwijnen zijn. Alles wat niet (meer) bij jou past, halen we eruit en geven we een nieuwe bestemming of gaat in de ‘misschien’ doos. Met wat wel blijft, gaan we mooie, nieuwe combinaties maken. Daar maken we ook foto’s van, zodat je ze er altijd weer bij kunt pakken.
En (jippie!) we gaan shoppen! En niet in het wilde weg, maar heel gericht. Ik laat jou zien hoe een geslaagde shopbeleving eruitziet, wat je moet doen (en laten!) om aan dat gewenste kledingstuk te komen en hoe jij vanaf nu zelf succesvol kunt shoppen. 
 

In dit traject geef ik jou het beste van wat ik te bieden heb om het beste van jou uit je te halen!

Gewoon Gerdien Stijlcoach
SHOPPEN IN EIGEN KAST

"Het resultaat van dit advies is dat ik nu al anders tegen kleding aankijk en er eigenlijk (opnieuw) een wereld voor me is open gegaan. Ik was qua kleding behoorlijk in een tunnelvisie beland en Gerdien heeft me daar met al haar energie, positiviteit en enthousiasme heel snel uitgesleept!"

- Femke postema - advocaat-

WAT JE ALLEMAAL KRIJGT? ALLES OP EEN RIJTJE:

Jouw investering is € 997-

 • Duur: 12 weken
 • locatie: bij jou thuis
 • Shoppen: stad naar keuze

Wil jij weten of het 1 op 1 VIP TRAJECT wat voor jou is? Boek dan een GRATIS gesprek

WAT ANDEREN ZEGGEN...

"Ik weet nu onder andere dat ik behalve mijn favoriete naturel tinten en "veilig" donkerblauw en zwart, ook voor wat meer knalkleuren kan kiezen."

Het begon met een leuk gesprek om elkaar wat beter te leren kennen en Gerdien nam echt de tijd om in te schatten wie ze voor zich had, wat ik normaal graag draag naar het werk en in m’n vrije tijd. Het uiteindelijke resultaat van het persoonlijk kleur- en stijladvies is onder andere dat ik nu weet dat ik behalve mijn favoriete naturel tinten en “veilig” donkerblauw en zwart, ook voor wat meer knalkleuren kan kiezen. Hier kwam ik achter tijdens het kleuradvies, waarbij met allerlei verschillende kleurdoeken gekeken wordt wat goed bij jouw gezicht staat. Ik zou een persoonlijk kleur en stijladvies bij Gerdien zeker aanbevelen, want je kunt op een heel ontspannen en gezellige manier echt goed te weten komen waar jouw sterke en zwakke punten liggen en advies krijgen hoe deze te accentueren of juist te camoufleren. Het was fijn om dit samen met Gerdien te doen, haar enthousiasme voor haar werk spat er echt van af, ze kan duidelijke vragen stellen, maar ook goed luisteren en jouw wensen omzetten in goede adviezen. Door samen te kijken naar je garderobekast heb ik leuke nieuwe sets leren maken. Als herinnering ontving ik van Gerdien 3 handige kleurkaartjes met mijn kleuren en een app met stijltips. Heel handig om deze informatie bij je te hebben tijdens het shoppen. 
Liesbeth Greven
secretaresse

"Het was een leerzame, enerverende, bevrijdende, gezellige ervaring die ik iedereen zou aanraden."

"Ik verheugde mij erop dat Gerdien samen met mij mijn kast ging doorspitten omdat ik merkte dat ik niet altijd blij werd van de hoeveelheid kleding in mijn kast. Als eerste kreeg ik de opdracht alle twijfel kledingstukken bij elkaar te verzamelen waarvan ik wist dat ik ze niet meer zou dragen. Dit gaf mij al een bevrijdend en goed gevoel om eens kritisch naar mijn kleding te kijken, sommige stukken vielen al bijna onder de categorie antiek, kun je nagaan. Het viel me op dat het zo samen met Gerdien een eitje was om afstand te doen van sommige kledingstukken. Dit kwam ook omdat Gerdien goed kon uitleggen wat zij ervan vond zonder haar mening op te dringen. Ook vond ik het fijn dat er wat foto's van setjes gemaakt werden zodat ik na de hand nog eens even kon kijken. Ik heb geleerd dat zo'n garderobe uitzoeken op meerdere vlakken wat voor mij heeft opgeleverd. Het is net alsof ik heb gewinkeld doordat ik allemaal nieuwe setjes weet te maken met mijn eigen kleding. Door de tips en de vragen die Gerdien me heeft gesteld heb ik ook geleerd wat een setje net even af kan maken en mij zekerder te voelen over bepaalde combinaties die ik tot op heden makkelijker maak. Het was een leerzame, enerverende, bevrijdende, gezellige ervaring die ik iedereen zou aanraden. Ik zelf kan niet wachten tot een volgende afspraak met Gewoon Gerdien!"
Danielle Reineman
hulpverlener